Kako skrbeti za Macke (Macke)

Kako skrbeti za Macke (Macke)

Kako skrbeti za Macke (Macke) Če se odločite za naravno

NEGA IN VZDRŽEVANJE MACK
TOILETTES.
Če mačka v začetku preteklih dneh pogreša stranišča je treba namakati kos blaga v njenem urinu, dal v Lonec, prinese nazaj Macko en ji dati vohanje. Ne Morete Suniti svoj nos v Luzo mačka, je spryymetsya ka "Oh, vi poudariti, da moj UEA gu. Torej, Tukaj sem en soi bo še naprej opravljajo svoje dejavnosti. " Lokacija nepooblaščeno popysa treba skrbno zamyt.
Macke morajo naučiti na stranišče dobro polnilo.
S pladnja odstraniti le s posebno Lopato dreka dans vrgli v straniščno školjko (la po možnosti v polnilo Vedro lahko rezultat kanalizacijo) ali. Vse ostalo se nadomesti s Centralno kot zavanyvanyya pladenj.
Kopanje.
Cat ni priporočljivo kopati, Dokler soi pour NE umazan zgodi umazanega v nekaj.
Pri kopanju majhne dans Velike Macke ali uporablja prave Sampon za Macke, ali, če tega ni, Vsak razpis otroška Sampon razredčen z vodo 1: 1. Ko kopalne biti previdni, da ne verser mačka ušesa. Po kopanju mačka Lezi obrišite izmenično dva Velike brisače, se opravičujem dans jo povabi, da bi sedel grelec. Prosimo, da prepih poskrbi!
Medtem ko je Otrok majhen en ne plus pravilno lizat RIT po obisku pladnja pranje dovoljeno pod njeno rep, "dans rahlo obrišemo, izpustil. Ne mačka ne bo dopuščala Mokre lase bo Lizal rit en si oglejte, naučiti, da ližejo rit sama, takoj po stranišča uporabi.
Ušesa dans les AERE.
Običajno, ušesa dans CIST oči.
Če globina ušesu je svetlo Bež raid, fixer mačka, očistite ušesa dans zaviti vatirano palčko, namočeno v vsakem rastlinskem olju.
Z OCMI ne bi smelo biti odvajanje! Morebitno rjavo byaky, ki se pojavljajo v kotičkih oči en ne MACK ali ciscenje večine opazno otekle sluznice oči – razlog, da Gredo k zdravniku, naslednji vikend.
bolezni Preprečevanje.
Da mačka ne bolni nalezljive bolezni, mora scheplyuvaty.
Estrus


Razlogi za zasilni Izlet na zdravnika ali pokličite zdravnika.
* Pogoji za CEZ dan en več običajne obroke
* Pogoji za vodo
* Temperatura v anus nad 39 ali manj 37,5
* Redno (več kot 4-5-krat), bruhanje podnevi
* Redne (4-5-krat več), driska ČEZ dan
* Dihanje lourd
* Izcedek iz ušesa, oči, nos, genitalije, ki jo spremlja edem
* Šepanje
* Bolečina Explicit
* Napenjanje
* Napenjanje pod Kozo
* Težave z uriniranjem (mačka sedi na kahlico, Kriki bolečine en ne uriniranju)
* Očitne spremembe v vedenju (ne orgueil v poštev, predvaja ne, ne laschytsya, ne murchyt), vključno s šokom.
Pogoni pogled k zdravniku naslednjo prost vikend.
* Daljši dlje kot ponavadi oestrus
* Težave z Volno (skladišče, izgleda Slabo)
* Slab Zadah
* Rdečkasto-rjave bogat lise v ušesih

Potovanje z Macko.
Da mačka potoval zakonito, mora biti cepljen proti steklini, ki ni starejše od enega leta, en ne pozneje kot en mesec pred potovanjem. Tri dni pred potovanjem v nobeni državni veterinarski ambulanti za Macke dans predstavitev potnega lista cepljenja se lahko pomaga za prevoz na vlaku ali letalu.
Nosi mačka mora biti strogo v prenos, pri čemer običajno hrano, skledo vode dans kartonske škatle s peščico polnila.
Teden dni pred potovanjem se lahko začne mačka redno prejemajo kapljic "KotBayun."
CATS FOOD
Za začetek, mélanger Narave in ne plus biti pripravljen na krmo.
hrane Naravne.
Če se odločite za naravno vrsto hranjenja, potem bo prišlo faire jedi dve – méso dans mleko.
Mesna jed preprosta je. govedine Puste, kosti en kite, ohladi (Najbolje inassouvie splošno več krvi en vkusssnee), monsieur, oshparyuvaty ni nujno narežemo koščke v velikosti nohta (v nadaljnjem besedilu, zmanjšuje velikost mačka Kosov se lahko poveča na, recimo Kusov 2h2h2 cm). Je Dodal, pol žličke olivnega olja, nekaj zelenjave (kuhane cvetača pire, zelje skupne, pire kuhana pesa, špinača, solata, mačka trava odreže kot "čebulno solato") Ali Ajde ali riža v sorazmerju 3-4 od 1 mesa "polnila), pa je – zaradi veterinar z Vitamini dans mineralnimi dodatki (najboljši donc trenutno na trgu – SA 37, ne vsebuje le Vitaminov, Ampak tudi snovi, ki pomagajo k boljši prebavi dans prebava – probiotiki) dans ponudba mačka.
Če Zelim diverzifikacijo absorbiranega mačka méso lahko enkrat tedensko dati, coupé Retsin srca de govejega (z vsemi aplikacijami zgoraj omenjenih). Jetra Macke ne morejo. Obstaja tudi veliko Vitaminov dans paraziti (dobra kombinacija, kajne?), Da piščančje bi méso kot glavno sestavino nezaželeno.
Riba je nepotrebno, Ampak včasih – lahko. Sir, enkrat na Teden, "plemenite Sorte" (Trška, saj, vahnja, kosti, Koza dans filmov).
izdelki Mlečni donc dovoljeni za Macke razlikovala. Baza – jogurt odnovidsotkovyy ("stari" v hladilniku za de stala 3 dni ali 1 dan JASNO na mizo POZOR: Iz sveže, novo odprt jogurt, bo prinesla mačka) Dans z nizko vsebnostjo maščob (9%), monsieur.. Vendar lahko daje tudi nesladkanega jogurt brez sadja, včasih tudi 2-krat na Teden – 10% -vu smetana, razredčimo z vodo (topla hrana prihaja od njega niti ne zavrne pooperativne živali) kot Dobrote – lahko DaS ryazhenka. Ampak ne pozabite, da je temelj – à Jogurt!
Mleko, lahko Vecina Macke piti le v mladosti, odrasli jo pogosto Nosi.
Trava za Macke morajo biti v dosegu Zveri stalno. Pour se lahko goji s posebno Vrečko z imenom iSTIM, ali – negovati dans sejejo v peščenih TLEH ali ovsa, pšenice. Razporedi doma nekaj podobnega zeleni pas.
Ko dieta "Narava", Morajo urina test opraviti na vsake tri faire mesece štiri.
Pitje dans drugo sranje.
Če res zélites, da razvajajo mačka Ves čas – pour je Najbolje, da nahrani okusno pločevinkah pripravljen (glej zgoraj). Alors zelo okus de drugačen.
Če mačka vsako noč med večerjo Stoji poleg ljubico, hlastno požirala nekaj okusnega dans jadikuje Pogled v moje oči – lahko meditirate na besedi "dvajset laisser". Pour je toliko Živa mačka s pravilnim krmljenjem dans normalno oskrbo. Dans če kdaj privošči okusno, bo v Zivo veliko manj in je verjetno, da je zelo neprijetno, da zbolijo.
Občasno lahko zdravljenje mačka, ki je na splošno bilo (kot losos Slani, monsieur maščobe "Alto" ali prekajene klobase). Občasno – ne več kot 1 krat na mesec, kos velikost pad palec.
Dobri farces uporabni za Macke, čeprav kushayuschey suha hrana – Surovo piščančje vratu vsakih nekaj tednov. Pozornost mora biti brez kože vratu! Piščanec Koza sploh ni človeški želodec za prebavo dans mačka prebavni trakt lahko obesite nespremenjena več mesecev, poslabšanje asimilacijo drugih Zivil dans včasih vodi v popolno blokado črevesa. Na splošno, surove vratu – je, Prvič, okusno, en drugič, zelo podoben miško dans jo lahko Nosíte v Zobe, Krčati sploh Ubil tacko booty zajeti v poddyvannoy ici pour obtenir de prahu dans požirati de pohlepno otan. Zelo uporabno za usposabljanje Zobe, če kdo poje v pločevinkah pripravljen.

Hranjenje hrane za hišne živali.

Lažja, varnejša dans bolj priročno za krmo pripravljenih Zivil – v pločevinkah ali suha. Popolna suha hrana je dobra dans slaba. Dobra hrana za Macke – pour je Hills, Iams, Eukanuba, Aigle Pack, Nutro Choice dans majhen odsek domišljijo – ProPlan Purina Royal Canin. Na Purina Vložene de pritožbe donc la bile, dans Royal Kanin kmalu začeli proizvajati v Rusiji, ki ne plus vplivati ​​na kakovost hrane. Kupite suho hrano na trgih žafrana trske ni potrebno – malo, saj je stal na Vrečko odprta, alors Misi TECE Okoli, itd
Za Macke Suha hrana je priporočljivo, da vedno postaviti v Javni domeni. Ocenjena stopnja Krme, ki jih proizvajalec navede na pakiranju dans UKREP merilne posodice, drugačen za vsakega proizvajalca. Le suho Ko je hrano za Macke vedno na dosegu roke biti Sveza voda. Na dan za odrasle Macke je treba suho krmo piti 120-150 ml vode. Mleko (kéfir), se voda ne šteje.
S 8-9 mesecev (ali celo do enega leta, če ni izrecno prekomerno telesno Tezo) dodeljen za krmo mačka hrano za Mladice. Po enem letu – d’habitude "odraslih" hrana. postopoma v 7-10 de dneh de Preskoči, zmanjšati Delez kotenocheho Krme dans povečanju odmerka odraslih.
Dobra banka vireton – Hills, Iams Eagle Pack, Nutro Choice dans Petreet. V izjemnih kakovosti banque derniers membres. Vendar pločevinkah drugo načelo – ne pustite Macko na dan. Dajo, jedo, ne jedo – se sprejme v hladilniku.
suho Združite dans lahko samo hranijo banke v isti liniji enega proizvajalca.
Vse druge hrane, še posebej tiste, ki se pogosto oglašuje na TV – Slabo. Bad viri rečemo odločno "ne".
Ko je hranjenje pripravljena živila opraviti essai urina po zamenjavi ali Krma ali vsakih šest mesecev – leto.

poradymosl.bitballoon.com

Lire la suite

  • Le kettlebell-i de vadba Kako poteka, metode, prednosti – Kettlebell

    Kettlebell vadba Kettlebell oz Girja (po rusko) je tradicionalna ruska utež, ki je videti kot topovska krogla z ročajem. Kettlebell je odličen pripomoček za izboljšanje vsesplošne telesne …

  • Kako raste hrast iz ZIR

    Muškarci se uvijek treba zapamtiti svoje glavne dužnosti: graditi kucu, posaditi drvo i podići sina. Ako se prvi zadatak tvoja pobožna izgubili, kao i Stablo sadnje jer je izabrao hrast, njegov …

  • Kako de la Tuš

    Tuš je moguće CCNI rješenje za problème nedostatka dodatnog prostora u kupaonici. Osim toga, ove kabine imaju puno korisnih i lijepih značajke ne nalaze u standardnom lijevanog željeza kadu ….

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

deux × un =